Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Beverly Hills Polo Club στην Ελλάδα

O όμιλος FF Group συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου λιανικής του και εγκαινιάζει στην Ελλάδα το πρώτο κατάστημα Beverly Hills Polo Club στο κέντρο της Γλυφάδας. Το Beverly Hills Polo Club άνοιξε τις πόρτες του στα νότια προάστια, σε έναν μοντέρνο χώρο δυο επιπέδων, ενώ στη βιτρίνα του νέου καταστήματος ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη, όπου προβάλλεται η παγκόσμια καμπάνια του οίκου με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μαρτάκη.

Το brand Beverly Hills Polo Club ιδρύθηκε το 1982 στο Beverly Hills και συνδυάζει το καλιφορνέζικο glamour με την προσιτή πολυτέλεια, ενώ σήμερα, έχει παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες, με 900 καταστήματα. Οι συλλογές της Beverly Hills Polo Club απευθύνονται σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά και παρουσιάζουν ολοκληρωμένες lifestyle προτάσεις σε fashion active, sportswear και αξεσουάρ.

Συμπεριλαμβάνουν μπλούζες κάθε κατηγορίας (T-Shirts, polo, hoodies, πλεκτά, πουκάμισα), μπουφάν, παντελόνια (τζιν, chakies, κλπ), καθώς και ολοκληρωμένες συλλογές για όλες τις κατηγορίες σε υπόδημα και τσάντα, όλα δερμάτινα. Ο όμιλος FF Group επενδύει στρατηγικά στην ανάπτυξη του Fashion Retail και σε συνεργασία με την εταιρεία ICB (International Celebrity Brands) συνεχίζει την επέκταση του δικτύου καταστημάτων Beverly Hills Polo Club.