Η Zara ένωσε τις δυνάμεις της με τον Βρετανό στυλίστα Harry Lambert για τη δημιουργία μιας συλλογής που εμπνέεται από τη vintage αισθητική. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμη τόσο online όσο και σε επιλεγμένα καταστήματα. Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί την πρώτη απόπειρα του Harry Lambert στον τομέα του σχεδιασμού μόδας. Ο Lambert, διάσημος ως στιλίστας του εμβληματικού τραγουδιστή Harry Styles, φέρνει μια αίσθηση νοσταλγίας σε αυτή τη συλλογή μέσα από αντικείμενα εμπνευσμένα από το ρετρό και υπερμεγέθη στυλ. Ως αποτέλεσμα, η capsule συλλογή αντικατοπτρίζει το χαρακτηριστικό χαλαρό στυλ του.

Με τίτλο «Cutie Chaos», η capsule συλλογή αποτελείται από πάνω από 60 ρούχα και αξεσουάρ, όπως ένα πουλόβερ με σχέδια σε σχήμα ουράνιου τόξου, πλεκτά γιλέκα, κοντά εξωτερικά μπουφάν και ένα ζευγάρι τζιν από οργανικό βαμβάκι. Για να υπογραμμιστεί η δέσμευση της μάρκας για βιωσιμότητα, ολόκληρη η συλλογή έχει κατασκευαστεί από ανακυκλωμένα υλικά, όπως μαλλί, πολυεστέρα, νάιλον και βαμβάκι.

Όσον αφορά στα αξεσουάρ, ένα κρυστάλλινο κολιέ βρίσκεται στο επίκεντρο. Επιπλέον, η συλλογή περιλαμβάνει τρεις τσάντες crossbody που κοσμούνται με το λογότυπο «Cutie Chaos», μια τσάντα χειρός, ένα πολύχρωμο κασκόλ και αθλητικά παπούτσια πλατφόρμας που διατίθενται σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Η συνεργασία ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική της Zara να ενισχύσει τη θέση του εμπορικού της σήματος μέσω επιλεκτικών συνεργασιών.

(Πηγή: Fashion Network)