Η Wellaflex παρουσιάζει τη νέα σειρά Wellaflex Men, με 5 προϊόντα που απαντούν σε όλες τις βασικές ανάγκες styling των αντρών. Ανάμεσα στις μεγαλύτερες ανησυχίες των αντρών όσον αφορά στα προϊόντα styling, είναι η τριχόπτωση. Σήμερα, το 52% των ανδρών ανησυχούν για τη λέπτυνση της τρίχας και πιστεύουν ότι το styling των μαλλιών μπορεί να προκαλέσει φθορά στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, οδηγώντας σε περαιτέρω τριχόπτωση.

Η ήπια για το τριχωτό της κεφαλής σειρά προϊόντων Wellaflex Men δημιουργήθηκε από τους Wella experts και βασίζεται σε περισσότερα από 140 χρόνια εξειδίκευσης στα κομμωτήρια. Ενθαρρύνει τους άντρες να εκφράσουν το μοναδικό τους στυλ χωρίς να διακυβεύεται η υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Με ελαφριές και vegan φόρμουλες που δεν βαραίνουν τα μαλλιά, η σειρά προϊόντων Wellaflex Men προσφέρει κράτημα που διαρκεί. Το προϊόν που ξεχωρίζει από τη σειρά είναι το Full Boost Thickening Gel Spray. Αυτό το νέο προϊόν μεταμορφώνει τα λεπτά μαλλιά σε πιο πυκνά και πλούσια στην όψη, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής.

Παράλληλα, η Wellaflex έχει καταβάλει σημαντική προσπάθεια για τη βιωσιμότητα. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα υλικά στις συσκευασίες της, και δεσμεύεται να φροντίζει τους καταναλωτές με vegan και δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα. «Κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άντρες όσον αφορά στην εύρεση προϊόντων styling μαλλιών που συνδυάζουν αποτελεσματικότητα αλλά και σεβασμό του τριχωτού της κεφαλής», αναφέρει ο Ιωσήφ Κουτσουλίνης, Head of Marketing Wella Company. «Κάθε άντρας αξίζει να έχει αυτοπεποίθηση, να δείχνει και να νιώθει στα καλύτερά του. Η νέα σειρά Wellaflex είναι η ιδανική επιλογή για φυσικό styling διαρκείας για όλους τους άνδρες και ειδικά για εκείνους που ενδιαφέρει η υγεία του τριχωτού τους ή ανησυχεί η πιθανότητα αραίωσης των μαλλιών». Τα προϊόντα Wellaflex Men είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα supermarket, καταστήματα προϊόντων ομορφιάς και online.