Στη δημιουργία του νέου γυναικείου αρώματος «I Want Choo» προχώρησε ο οίκος Jimmy Choo, που αποτελεί «μια ωδή στο παιχνιδιάρικο πνεύμα και λαμπερή αυτοπεποίθηση που διακρίνει τη γυναίκα Jimmy Choo». Η καμπάνια «I Want Choo» δίνει έμφαση στην ενέργεια και την ένταση του νέου αρώματος καθώς τρεις φίλες ετοιμάζονται για party.

Τα τρία μοντέλα, η Madison Headrick, η Damaris Goddrie και η Yue Han, μετατρέπουν το σπίτι τους σε προσωπικό τους κλαμπ, αλλάζοντας ρούχα, κάνοντας χορευτικές φιγούρες και γελώντας μεταξύ τους. «Δεν έχει σημασία αν θα βγεις έξω, αυτό που έχει σημασία είναι να διασκεδάζεις με φίλες, να γελάς μαζί τους, δημιουργώντας νύχτες που θα μείνουν αξέχαστες». Το «I Want Choo» είναι ένα δυναμικό, ανατολίτικο, λουλουδένιο άρωμα με νότες κορυφής από χυμό μανταρινιού και βελούδινο ροδάκινο.

Στις νότες καρδιάς έχει κόκκινο κρίνο και γιασεμί sambac, ενώ στη βάση του έχει βανίλια και βενζόη. Οι αρωματοποιοί Sonia Constant, Antoine Maisondieu και Louise Turner επέλεξαν τον κόκκινο κρίνο σαν σημείο αναφοράς του αρώματος. Το μπουκάλι του, διαθέτει ένα έντονο χρυσό καπάκι spray, με εφέ σφυρήλατης διακόσμησης και το πολύτιμο μονόγραμμα JC του λογότυπου, υπό την ροδακινί απόχρωση του αρώματος.