Η Version Dermocosmetics διοργάνωσε press event με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας της στο εστιατόριο Fuga, κατά τη διάρκεια του οποίου η Managing Director της εταιρείας, Μαρίζα Αγγελίδη, ανέπτυξε τους πέντε κεντρικούς πυλώνες πάνω στους οποίους βασίζεται η φιλοσοφία της: ποιότητα, εμπιστοσύνη, μοναδικότητα, γνώση και ομορφιά. Από την αρχή της μέχρι και σήμερα η ποιότητα των προϊόντων της είναι αδιαπραγμάτευτη.

Η εταιρεία συνεργάζεται με αναγνωρισμένα εργαστήρια της Ευρώπης και της Αμερικής, προμηθεύονται βραβευμένες, σύγχρονες και ασφαλείς πρώτες ύλες που έχουν κλινικές μελέτες και χρησιμοποιούν τις υψηλότερες επιτρεπτές συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών, ενώ οι παραγωγές τους είναι μικρές, ελεγχόμενες και ακολουθούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές. Τα τελικά προϊόντα ελέγχονται από πανεπιστημιακές κλινικές για την αποτελεσματικότητά τους. Από το 1992, η εταιρεία έχει στενή συνεργασία με τους δερματολόγους και λειτουργούν συνεργιστικά με τις θεραπείες τους, ενώ τα προϊόντα της Version διατίθενται αποκλειστικά στον χώρο του φαρμακείου. Η προτεραιότητα της εταιρείας είναι ο άνθρωπος και η ομορφιά που έχει σε κάθε στιγμή του. Παράλληλα, η Version επιδιώκει να δημιουργήσει και οικολογική ευαισθησία μεταβιβάζοντας με κάθε ευκαιρία τις αξίες που τη διέπουν.

Είναι αντίθετη στα πειράματα σε ζώα από την ίδρυσή της, στηρίζει κερδοσκοπικούς συλλόγους για την προστασία της πανίδας και το 2017 σχεδίασε πρόγραμμα ανακύκλωσης των συσκευασιών, με επιβράβευση των καταναλωτών. Τα προϊόντα δεν περιέχουν ζωικά συστατικά, τα περισσότερα δε είναι και πιστοποιημένα Vegan. Κατά τη διάρκεια του press event παρουσιάστηκε η τελευταία καινοτομία νεότητας της Version Dermocosmetics, η σειρά Elixir, η οποία αποτελείται από 5 προϊόντα: την Gold Day, 3D κρέμα αναδόμησης του σχήματος Y του προσώπου, την Gold Night, ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιρυτιδική κρέμα ευεξίας, για λάμψη στο πρόσωπο και το λαιμό, τη Retinol, εντατική θεραπεία νύχτας, κυτταρικής αποκατάστασης, χωρίς ερεθισμούς για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, τον White, βραβευμένο, συμπυκνωμένο, 24ωρο αντιρυτιδικό ορό λάμψης και ανανέωσης και την Detox, ισχυρή, αντιρυτιδική, προστατευτική και αποτοξινωτική κρέμα ημέρας προσώπου, ενεργοποίησης νεότητας, ευρέως φάσματος 15 SPF.