Η Vans παρουσιάζει τη νέα συλλογή Divine Energy, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η συλλογή δείχνει την ενσωμάτωση όλων εκείνων που αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες, μέσα από patterns με διαφορετικές χρήσεις ουδέτερων χρωμάτων και patchwork λεπτομερειών, ώστε να αντιπροσωπεύουν την έννοια των πολλών κοινοτήτων που ενώνονται για τον ίδιο σκοπό. Τα βασικά μοντέλα υπόδησης της συλλογής περιλαμβάνουν το Old Skool Divine Energy και το Classic Slip-On με συνδυασμούς γήινων και floral σχεδίων, καθώς και το χαρακτηριστικό Checkerboard print της Vans.

Το La Costa Slide-On ξεχωρίζει με ένα floral σχέδιο με τις λέξεις «fighter, dreamer, healer, leader, advocate, mentor, lover» μεταφρασμένες σε διαφορετικές γλώσσες, πάνω στη σόλα. Το φούτερ της συλλογής για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και το αντίστοιχο παντελόνι είναι και τα δύο oversized, με άνετη εφαρμογή και με μια εκτύπωση που δίνει την εντύπωση του ξεβαμμένου, στο μπροστινό και πίσω μέρος. Το look ολοκληρώνεται με τις κάλτσες Ticker για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με ένα fashion print που απλώνεται σε όλη την επιφάνειά τους.

Για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Vans θα προσφέρει το 2,5% των πωλήσεων της συλλογής -μεταξύ 21 Φεβρουαρίου και 1 Αυγούστου του 2022- ως δωρεά σε οργανισμούς που υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν τις γυναίκες όλων των ηλικιών, μέσω του Tides Foundation, μέχρι το ποσό των 200.000 δολαρίων. Στην Ευρώπη, η Vans υποστηρίζει τον οργανισμό Sisterhood με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.