Η Triumph, στηρίζει έμπρακτα τις γυναίκες που έχουν πάθος για δημιουργία, καινοτομία και τόλμη για επιχειρηματικότητα. Με γνώμονα αυτό, επιλέγει το ελληνικό brand τσαντών ΒASIΛEIA για μία συνεργασία που επικεντρώνεται στη μόδα και το styling. Μέσα από αυτή την ένωση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει ξεχωριστές προτάσεις και να επωφεληθεί από αποκλειστικά προνόμια. Το brand BASIΛEIA ξεκίνησε ως ένα project και προσωπικό στοίχημα της Interior Designer Βάσιας Μπούζα. Η ίδια μετατρέποντας το χόμπι της σε επάγγελμα, άρχισε να δημιουργεί χειροποίητες τσάντες υψηλής μόδας, που ξεχωρίζουν για τα πρωτότυπα και ποικιλόμορφα σχέδιά τους, τη λειτουργικότητα και τη μοντέρνα αισθητική τους.
Η SS24 collection μαγιό της Triumph, παρουσιάζει σειρές που διαθέτουν μοτίβα, γήινες αλλά και fluo αποχρώσεις, που αποτέλεσαν έμπνευση και βασικό πρωταγωνιστή στη φωτογράφιση για το επίσημο λανσάρισμα της καλοκαιρινής συλλογής BASIΛEIA.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η BASIΛEIA συνδυάζει τις φετινές τσάντες παραλίας, με μαγιό της Triumph από τη SS24, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη πρόταση styling. Παράλληλα, οι φίλοι των δύο brands θα μπορούν από 1/6 και για 15 μέρες, να επωφεληθούν από αποκλειστικά promo codes για 20% έκπτωση στα e-shop δύο εταιρειών αντίστοιχα, ενώ μαζί θα ακολουθήσουν διαγωνισμοί στα social media και πολλά ακόμα.