Η Tommy Hilfiger άνοιξε την αυλαία της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, με ένα show αφιερωμένο στην «A New York Moment». Το Oyster Bar του Grand Central Terminal μετατράπηκε στο απόλυτο «Τhe Tommy» σκηνικό, με κυρίαρχα τα εμβληματικά χρώματα του κόκκινο, λευκό και μπλε, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια βραδιά μοναδικής Hilfiger φιλοξενίας, φέρνοντας μαζί τη μόδα, τη διασκέδαση και το lifestyle.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη Νέα Υόρκη, την πατρίδα του Classic American Cool, διοχετεύοντας το μοναδικό στυλ της πόλης και ερμηνεύοντάς το εκ νέου με ένα Tommy twist.
Συνεχίζοντας την παράδοση της ενσωμάτωσης αθλητικών λεπτομερειών στις συλλογές του, ηTommy Hilfiger φέρνει μια νέα οπτική στο κλασικό Αμερικανικό sportswear. Τα διαχρονικά prep της δεκαετίας του ’90, όπως το rugby shirt, το blazer, τα chinos και το varsity jacket, εμπλουτίζονται με υφές σε κοτλέ, ψαροκόκαλο και chalky – pinstripes.

Τα tailored γυναικεία παλτό είναι φτιαγμένα από καμηλό μαλλί, με καρό και τουίντ σε γήινους τόνους, ενώ το πολυτελές κασμίρ χρησιμοποιείται στα cable knits και τα μίνι polo dresses. Οι γραμμές των ρούχων είναι εμπνευσμένες από μια περίοδο κατά την οποία η Tommy Hilfiger χαλάρωσε τους κώδικες του αμερικανικού prep, παίζοντας με φαρδύτερα παντελόνια, χαλαρά κουμπιά και boxy πανωφόρια.