Η Tissot ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την γκαρντ των New York Liberty, Sabrina Ionescu, μία φιγούρα συνώνυμο της υπεροχής στο γυναικείο μπάσκετ, καθώς είναι η πρώτη αθλήτρια του WNBA που ανακηρύσσεται διεθνής πρέσβειρα της μάρκας. Από το ξεκίνημά της ως μίας νέας φιλόδοξης αθλήτριας έως σήμερα ως πρωτοπόρας επαγγελματία, η Ionescu έχει υποστεί τραυματισμούς, αλλά έχει πετύχει και νέα ρεκόρ, ενσαρκώνοντας το πνεύμα της υπέρβασης προκλήσεων και της επίτευξης σπουδαίων κατορθωμάτων ενάντια σε κάθε δυσκολία.

Η ελβετική μάρκα και η Ionescu έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν και να ενθαρρύνουν τις μελλοντικές γενιές με αυτό το νέο κοινό ταξίδι, αποδεικνύοντας ότι με αφοσίωση και σκληρή δουλειά όλα είναι εφικτά. Η συνεργασία μεταξύ της Tissot και του WNBA συνδυάζει την πλούσια αθλητική κληρονομιά της ελβετικής ωρολογοποιίας με την ισχυρή υπόσταση του γυναικείου μπάσκετ. Το WNBA είναι ένα πρωτάθλημα που έχει επαναπροσδιορίσει τον γυναικείο αθλητισμό από την ίδρυσή του το 1996.

Ως το κορυφαίο επαγγελματικό γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ στη Βόρεια Αμερική, το WNBA αντιπροσωπεύει όχι μόνο τον αθλητισμό, αλλά και την ανθεκτικότητα, τη χειραφέτηση και τον εορτασμό της διαφορετικότητας. Η συνεργασία αυτή αποτελεί φυσική προέκταση των κοινών τους αξιών – γιορτάζοντας το ταξίδι, όχι μόνο τον προορισμό, ενδυναμώνοντας τα άτομα να επιδιώξουν την αριστεία και καταρρίπτοντας φραγμούς σε παραδοσιακά ανδροκρατούμενους χώρους. Επιπλέον, το DNA της Tissot ήταν πάντα συνυφασμένο με τον κόσμο του αθλητισμού, από την ίδρυσή της το 1853.