Το χαρακτηριστικό swoosh της Nike σε κάθετη διάταξη είναι το σύμβολο της νέας, τρίτης κατά σειρά συνεργασίας της εταιρείας με την τραγουδίστρια Billie Eilish, για το σχέδιο Nike Air Force 1 Billie. Το υπόδημα αποτελεί ανανεωμένη εκδοχή του best-seller Air Force 1, το οποίο αυτή τη φορά κατασκευάζεται με ανακυκλωμένα υλικά.

Στη διαφήμιση, η τραγουδίστρια χορεύει με το τραγούδι της Billie Bossa Nova από το άλμπουμ Happier Than Ever, φορώντας τα παπούτσια και τα ρούχα της συλλογής, όλα στο χρώμα του μανιταριού. Η συλλογή, με το χαρακτηριστικό oversized στυλ της Billie Eilish, σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να έχει απήχηση σε όλους τους καταναλωτές. Επιπλέον, οι δύο συνεργάτες ήθελαν να κυκλοφορήσουν ένα προϊόν με μικρότερο αποτύπωμα στο περιβάλλον, κι έτσι ενσωμάτωσαν στο υπόδημα ανακυκλωμένα υλικά σε ποσοστό 18%.

Σε δήλωσή της η Billie Eilish είπε: «Είναι σημαντικό για μένα να ενσωματώνουμε περιβαλλοντικά προτιμώμενα υλικά όπου είναι δυνατό και να τα παρουσιάζουμε με τρόπο φρέσκο». Η συλλογή θα διατεθεί παγκοσμίως στις 24 Απριλίου στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Billie Eilish και στις 25 Απριλίου στην πλατφόρμα SNKRS της Nike, όπου οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για sneakers με μεγάλη ζήτηση.

(Πηγή: Αdage.com)