Στις 9 Μαΐου ξεκινάει τη λειτουργία του το διαδικτυακό κατάστημα της Sinsay, του νεανικού brand του μεγαλύτερου fashion retailer της Πολωνίας, LPP. Αυτήν τη στιγμή, τρέχουν online διαφημίσεις που αναγγέλλουν το λανσάρισμα και καλούν τους καταναλωτές να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο και να λάβουν εκπτώσεις για τις πρώτες τους παραγγελίες.

Η Sinsay προσφέρει τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε ελκυστικές τιμές, ενώ διαθέτει μία μεγάλη γκάμα ρούχων για διαφορετικές περιστάσεις. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε teenagers και νέες γυναίκες, καθώς επίσης σε άνδρες που προτιμούν ένα casual urban style. Το brand διαθέτει επίσης άνετα και λειτουργικά κομμάτια για μαμάδες και προϊόντα και αξεσουάρ για παιδιά. Η γκάμα της ολοκληρώνεται με είδη διακόσμησης για το σπίτι, make-up και σειρά skincare.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Fashion Daily (13/04/22), επικαλούμενο το Reuters και μετά από επικοινωνία με την LPP, ο όμιλος ενισχύει την παρουσία του συνολικά στην Ευρώπη, σε συνέχεια της αναστολής επιχειρήσεων σε Ουκρανία και Ρωσία. Ως αντιστάθμισμα, εισέρχεται στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Κύπρο τον επόμενο χρόνο, ενώ θα συνεχίσει να επεκτείνει την ετικέτα Reserved σε Γερμανία και Βρετανία.