Η Shiseido στηρίζει την παγκόσμια εκστρατεία «We Are One Ocean», με σκοπό την προστασία του 30% του ωκεανού μας έως το 2030 (30×30). Η συνεργασία βασίζεται στην σχέση της Shiseido με το World Surf League (WSL) και το WSL Pure, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό του WSL, που έχει δεσμευτεί να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει και να ενδυναμώσει την προστασία των ωκεανών και αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία του «Shiseido Blue Project».

Η εκστρατεία «We Are One Ocean» ενθαρρύνει τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο να αποτελέσουν μέρος του παγκόσμιου αυτού κινήματος, συμμετέχοντας με την υπογραφή τους στην εκστρατεία «We Are One Ocean» στο weareoneocean.org.

Η εκστρατεία «We Are One Ocean» υποστηρίζει τους στόχους της βιοποικιλότητας 30Χ30, που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία της φύσης και της ζωής πάνω στη Γη, με μια συγκεκριμένη έκκληση για πλήρη προστασία του 30% του παγκόσμιου ωκεανού. Όσοι συμμετέχουν στην παγκόσμια αυτή εκστρατεία, θα αποτελέσουν μέρος μιας αυξανόμενης διεθνούς κοινότητας που θα προσκαλεί τους παγκόσμιους ηγέτες να υιοθετήσουν το 30Χ30 σε μια επερχόμενη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών, όπου θα αποφασιστούν οι συγκεκριμένες ενέργειες.