Η Shiseido επαναλανσάρει την κρέμα ματιών της σειράς Benefiance, παρουσιάζοντας τη νέα Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, με ανανεωμένη σύνθεση που δρα άμεσα και εντατικά για ορατά πιο λείο και ανθεκτικό δέρμα. Για τις γυναίκες που αναζητούν μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση για τη μείωση και πρόληψη της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων γύρω από τα μάτια, η Βenefiance Eye χαρίζει ορατή μείωση των ρυτίδων σε 5 μόλις ημέρες. Η νέα της σύνθεση συνδυάζει 4 ισχυρά δραστικά συστατικά για να αντιμετωπίσει τους 4 παράγοντες που προκαλούν ρυτίδες και προσφέρει ενισχυμένη και επιταχυνόμενη δράση στις 6 ρυτίδες που δημιουργούνται στην περιοχή των ματιών.

H Benefiance αποτέλεσε το 2019 την πρώτη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας που συνδύασε τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στη φυσιολογία του δέρματος, με τις αποκλειστικές καινοτομίες της νευροεπιστήμης της Shiseido. Μετά τη δημιουργία της Essential Energy, του πρώτου προϊόντος περιποίησης της επιδερμίδας με την τεχνολογία ReNeura Technology, η σειρά Βenefiance διαθέτει δραστικά αντιγηραντικά συστατικά, των οποίων η αποτελεσματικότητα υποστηρίζεται από τη δεύτερης γενιάς ReNeura Technology.

Η ReNeuraRED Technology, αποτελεί έναν συνδυασμό της ReNeura Τechnology και ενός συμπλέγματος φυτών, που προάγει ακόμα πιο γρήγορη και μεγαλύτερης διάρκειας αντιρυτιδική δράση. Η τεχνολογία βασίζεται στις επιστημονικές ανακαλύψεις της Shiseido σε δύο τομείς εξειδίκευσης: τη Nευροεπιστήμη, ειδικά τους μηχανισμούς επικοινωνίας μεταξύ δέρματος και νευρικών κυττάρων και τη Lifeblood Research, η οποία στοχεύει στη διατήρηση της βέλτιστης και σταθερής ροής αίματος.