Η Schwarzkopf Professional διευρύνει το σύστημα περιποίησης μαλλιών Fibre Clinix με την κυκλοφορία του νέου Scalp Clinix, μία νέα σειρά για την εξατομικευμένη περιποίηση του τριχωτού από το κομμωτήριο έως και το σπίτι, βοηθώντας στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος του τριχωτού.

Το νέο σύστημα Scalp Clinix αποτελεί την πιο προηγμένη και εξατομικευμένη περιποίηση για το τριχωτό και τα μαλλιά, που έχει προσφέρει ποτέ η Schwarzkopf Professional. Για το κομμωτήριο, το νέο σύστημα περιλαμβάνει την υπηρεσία Scalp Clinix Biotic και την υπηρεσία Scalp Clinix Biotic & Fibre Clinix Tribond, ενώ για διατήρηση του αποτελέσματος στο σπίτι η σειρά περιλαμβάνει το Scalp Clinix Soothing, το Scalp Clinix Oil Control, το Scalp Clinix Flake Control και το Scalp Clinix Anti-Hair Loss.

Κάθε φόρμουλα του συστήματος Scalp Clinix περιέχει Βιοτική Τεχνολογία, που αποτελεί την πιο προηγμένη τεχνολογία της Schwarzkopf Professional και έχει στόχο να βοηθήσει στην υποστήριξη του μικροβιώματος του τριχωτού και να βελτιώσει την κατάστασή του.