Το eco-friendly brand Re4Earth ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Kear, ένα ελληνικό premium brand με φυσικά, ηθικά προερχόμενα, προϊόντα περιποίησης δέρματος. Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συνδημιουργήσουν μία signature συλλογή καλλυντικών προϊόντων που συνδυάζει την περιποίηση με τον σεβασμό προς τον πλανήτη μας. Η συλλογή περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα.

Το Rise & Shine Moisturizing Face Balm, ένα ενυδατικό balm προσώπου, με αντιοξειδωτική δράση, που αναζωογονεί και προστατεύει την επιδερμίδα, με ελαιόλαδο, κερί μέλισσας, ιπποφαές, πρόπολη και γλυκό πορτοκάλι. Το Walking on Sunshine Leg Lifting Oil, ένα έλαιο σώματος, με έμφαση στην περιποίηση των ποδιών, περιέχει ισχυρά έλαια αρωματοθεραπείας που συμβάλλουν στη μείωση της όψης «φλοιού πορτοκαλιού».

Το Kissing Me Softly Lip Balm είναι ένα εξαιρετικά μαλακτικό, φυσικό balm χειλιών. Τέλος, το Tame It Up Beard Balm προσφέρει styling & ενυδάτωση σε κάθε είδους γενειάδα. Τα προϊόντα είναι πολυχρηστικά και gender inclusive, κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και δεν δοκιμάζονται ποτέ σε ζώα. Δεν περιέχουν parabens, παράγωγα πετρελαίου, ζωικά λίπη, συνθετικά αρώματα ή οποιαδήποτε συνθετικά πρόσθετα. Επιπλέον οι συσκευασίες είναι κατά 96% plastic-free, ενώ τα δοχεία των προϊόντων μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ή να ανακυκλωθούν.

Τέλος, οι εξωτερικές συσκευασίες αποτελούνται μόνο από χαρτί με πιστοποίηση FSC, όπως σε όλα τα προϊόντα της Re4Earth. Τα προϊόντα της συλλογής είναι διαθέσιμα για αγορά στην ιστοσελίδα της Re4Earth, αλλά και σε συνεργαζόμενα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Η συνεργασία σηματοδοτεί επιπλέον και μία νέα εποχή για τη Re4Earth, εγκαινιάζοντας συνεργασίες με αξιόλογα, ανερχόμενα brands.