Η Pharmasept παρουσιάζει το νέο Hygienic Shower Cream στη σειρά Hygienic που δημιουργήθηκε με στόχο να παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά καθημερινής φροντίδας, με προϊόντα υγιεινού καθαρισμού και περιποίησης για όλο το σώμα και το πρόσωπο. Βασική καινοτομία της σειράς είναι το πατενταρισμένο σύστημα καθαρισμού και απόσμησης της Pharmasept, που προσφέρει αποδεδειγμένη καθαριστική και αποσμητική δράση.

Το νέο Hygienic Shower Cream αποτελεί εξέλιξη του Hygienic Shower και είναι ένα ένα κρεμώδες αφρόλουτρο καθημερινής χρήσης για την εντατική ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας. Η ειδικά μελετημένη σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα και λιπαρά οξέα, που συγκρατούν την υγρασία στην εσωτερική στιβάδα του δέρματος, συμβάλλοντας στην προστασία της ξηρής και αφυδατωμένης επιδερμίδας.

Παράλληλα, ενισχύει την αναπλήρωση λιπιδίων και την ομαλή λειτουργία του υδρολιπιδικού φραγμού, για αποτελεσματική προστασία από ξηρότητα και ερεθισμούς, ενώ το εκχύλισμα Καριτέ και τα Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα, αφήνουν το δέρμα εξαιρετικά ενυδατωμένο και απαλό. Το νέο αφρόλουτρο έρχεται με ανανεωμένο άρωμα σανδαλόξυλου και αμύγδαλου και είναι κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και ευαίσθητη περιοχή.