Η Paul Mitchell φέρνει στην Ελλάδα τους Robert Cromeans, Stephen Moody και Mary Cuomo Cromeans για δύο ημέρες αφιερωμένες στους θρύλους της κομμωτικής. Ο Robert Cromeans και ο Stephen Moody έρχονται στην Αθήνα στις 7 και 8 Μαΐου, μαζί με τη Mary Cromeans. Στις 7 Μαΐου, σε show κομμωτικής οι τρεις παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτές της John Paul Mitchell Systems θα παρουσιάσουν επί σκηνής δημιουργίες σε μαλλιά, ενώ στις 8 Μαΐου οι κομμωτές θα δουλέψουν σε τρία workshops, cut by Stephen, color by Mary και business seminar by Robert.

Κομμωτής, ιδιοκτήτης επιτυχημένων κομμωτηρίων και παγκόσμιος καλλιτεχνικός διευθυντής της John Paul Mitchell Systems, ο Robert Cromeans με την καινοτόμο τέχνη του και τις αποδεδειγμένες επιχειρηματικές στρατηγικές του, αποτελεί έμπνευση για τους κομμωτές σε όλο τον κόσμο. Στο business seminar θα παρουσιάσει τις επιτυχημένες τεχνικές του στον τομέα της επιχειρηματικότητας των κομμωτηρίων.

Ο βραβευμένος Haircutter of the Year και πρόσφατα βραβευμένος με τα βραβεία Intercoiffure Hair Cutting Icon Award στην Νέα Υόρκη και Intercoiffure Knight Award στο Παρίσι, Stephen Moody θα μοιραστεί το πάθος του για την τέχνη του κουρέματος και τις μεταμορφώσεις των μαλλιών. Τέλος, η εκπαιδευτική σειρά σεμιναρίων θα ολοκληρωθεί με το color – Hands On με τη διεθνή εκπαιδεύτρια της John Paul Mitchell Systems και συνιδιοκτήτρια του A Robert Cromeans Salon, Mary Cuomo Cromeans. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Paul Mitchell Ελλάδος είναι η Willcom.