Η Monovant, η πρώτη εταιρεία ρολογιών phygital στον κόσμο, και η NTZNS, κορυφαίο δημιουργικό στούντιο του Metaverse, παρουσιάζουν τρία εικονικά ρολόγια-βραχιόλια για 320 εκατ. avatars στο Zepeto, κοινωνική πλατφόρμα Metaverse βασισμένη σε avatars. Η Monovant δημιούργησε το πρώτο phygital ρολόι στον κόσμο, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ του πραγματικού και του εικονικού κόσμου. Κάθε μοναδικό στο είδος του φυσικό ρολόι, κατασκευασμένο με ελβετικό μηχανισμό, συνοδεύεται από ακριβή ψηφιακά δίδυμα.

Σε αυτήν τη συνεργασία, η Monovant σχεδιάζει τρία διαφορετικά μοναδικά κομμάτια για να κοσμήσουν τα avatars του NTZNS στο Zepeto. Ένα πρωτότυπο ψηφιακό δίδυμο του φυσικού ρολογιού, ένα λογότυπο του NTZNS που υποδηλώνει τη συμμετοχικότητα που υπηρετεί το NTZNS και ένα ρολόι-βραχιόλι Golden Fire εμπνευσμένο από δράκους, υποδηλώνοντας τη δύναμη της φαντασίας και της αισθητικής που ενσωματώνει το Metaverse.

«Το όραμά μας είναι να κατακτήσουμε τις κοινότητες του Metaverse, δίνοντάς τους την ευκαιρία να έχουν ένα πολύτιμο μοναδικό ρολόι και στους δύο κόσμους, και η συνεργασία μας με το NTZNS είναι μια ονειρική αρχή», δήλωσε ο Χρήστος Βασιλειάδης, ιδρυτής της Monovant. «Είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεργασία με μοναδικούς σχεδιαστές που έχουν όραμα και βλέπουν πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς. Η Monovant είναι ένας από αυτούς, και αυτή η συνεργασία θα είναι μόνο η αρχή για περισσότερες στο μέλλον», δήλωσε από την πλευρά του ο Costantino Roselli, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της NTZNS.