Η Nivea Sun επαναλανσάρει τις σειρές αντιηλιακής φροντίδας Nivea Sun Kids και Nivea Sun Babies & Kids, με ανανεωμένες συνθέσεις, εικόνα και συσκευασίες. Τα προϊόντα της σειράς Nivea Sun Kids, κατάλληλα για παιδιά άνω των 3 ετών, εστιάζουν στην άμεση προστασία της επιδερμίδας από τις UVA και UVB ακτινοβολίες, τα εγκαύματα και τις μακροπρόθεσμες βλάβες της επιδερμίδας.

Οι ενυδατικές συνθέσεις με βιολογικό αμυγδαλέλαιο και γλυκερίνη προστατεύουν την επιδερμίδα από την αφυδάτωση και είναι ανθεκτικές στο νερό, ενώ οι συσκευασίες διευκολύνουν τη χρήση, όπως στα Protect & Care SPF 30 και SPF 50+ σε συσκευασία trigger spray 270ml και Roll-On 50ml για εύκολη εφαρμογή σε μικρότερες περιοχές της επιδερμίδας. Η σειρά Nivea Sun Babies & Kids ενδείκνυται για παιδιά άνω των 6 μηνών. Εξασφαλίζει πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, οι συνθέσεις είναι αδιάβροχες και εμπλουτισμένες με βιολογικό χαμομήλι, απορροφώνται εύκολα και δεν περιέχουν άρωμα.

Τα προϊόντα της σειράς είναι τα: Sensitive Protect Lotion με SPF 50+ σε συσκευασία trigger spray 270ml, Sensitive Protect Lotion με SPF 50+ σε μπουκάλι 200ml και Sensitive Protect Lotion με SPF 50+ σε συσκευασία κλασικού spray 200ml. Σημειώνεται ότι οι συνθέσεις είναι σε μεγάλο ποσοστό βιοδιασπώμενες, σεβόμενες το θαλάσσιο οικοσύστημα, δεν περιέχουν τα UV φίλτρα octinoxate, oxybenzone, octocrylene και είναι χωρίς μικροπλαστικά.