Η New Image International ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του νέου της γραφείου και κέντρου διανομής στην Αθήνα. Η επέκταση αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης παγκόσμιας αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρείας και θα υποστηρίξει το επαναλανσάρισμα της μάρκας Nutrimetics που απέκτησε πρόσφατα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε τη New Image και να επαναφέρουμε τη Nutrimetics στην Ελλάδα, μια χώρα με πλούσια ιστορία και ισχυρή δέσμευση στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά», δηλώνει ο Graeme Clegg, εκτελεστικός πρόεδρος της New Image Group, σε σχετική ανακοίνωση. «Αποστολή μας είναι να ενδυναμώνουμε τα άτομα με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση και η επιστήμη. Ανυπομονούμε να συμβάλουμε στην ευημερία της ελληνικής κοινότητας και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν μια πιο υγιή και ευτυχισμένη ζωή».

Τα γραφεία και το κέντρο διανομής στην Αθήνα θα χρησιμεύσουν ως κόμβος για τις δραστηριότητες της μάρκας στην Ελλάδα και σηματοδοτούν την έναρξη της ευρωπαϊκής επέκτασης της εταιρείας. Η Nutrimetics δραστηριοποιείται διεθνώς πάνω από 55 χρόνια στο κανάλι του direct sales και διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα αλλά και ανδρική περιποίηση. Ήταν από τις πρώτες εταιρείες που χρησιμοποίησαν φυσικά εμπλουτισμένα συστατικά, τα προϊόντα της δεν δοκιμάζονται σε ζώα ενώ σχεδόν όλες της οι συνθέσεις είναι φιλικές προς τους Vegan.