Η Neostrata, το brand που κυριαρχεί στην επιστήμη της αναγέννησης της επιδερμίδας για πάνω από 40 χρόνια, παρουσίασε τη σειρά προϊόντων της μέσα από ένα exclusive event, στο κτίριο Amalias 36, με καλεσμένους celebrities και skinfluencers.
Μέσα από ένα δημιουργικό ταξίδι στο χώρο, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις προηγμένες προτάσεις της Neostrata, που δίνουν λύσεις στις διαφορετικές ανάγκες όλων των τύπων δέρματος.
Τα δημιουργικά installations που «αποδόμησαν» τα συστατικά και τις ιδιότητες των σειρών του brand, χάρισαν στους καλεσμένους ένα ταξίδι ομορφιάς και γνώσης για την επιστήμη και την τεχνογνωσία της Neostrata. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ειδικοί αισθητικοί, προσέφεραν στους καλεσμένους έναν εξατομικευμένο έλεγχο, για να ανακαλύψουν τις ανάγκες της επιδερμίδας τους και να λάβουν συμβουλές για την κατάλληλη περιποίησή της. Ανάμεσα σε διάφορους ομιλητές στο κοινό μίλησε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που μοιράστηκε τη δική της εμπειρία, αναδεικνύοντας τη σειρά Skin Active της Neostrata, ως τον δικό της σύμμαχο στη φροντίδα του δέρματος. H Neostrata διατίθεται από την Kenvue.