Η Μυρτώ Κάζη, Δημοσιογράφος, Influencer και CEO των Yes I Do και Boom, θα είναι η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των φετινών Influencer Marketing Awards. Μαζί με 27 στελέχη των σημαντικότερων agencies της ελληνικής αγοράς, θα αναζητήσουν τις πιο αγαπημένες influencer marketing ενέργειες της χρονιάς.

Η Μυρτώ Κάζη δήλωσε σχετικά: «Στον πλανήτη που σταματά να γυρίζει όταν οι influencers χάνουν την πρόσβαση στα social media, ο τίτλος της Προέδρου στην Κριτική Επιτροπή των Influencer Marketing Awards φαντάζει για εμένα όχι απλά μια μεγαλειώδης τιμή, αλλά ένα συναρπαστικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα (είμαι τόσο ευτυχισμένη που με φαντάζομαι να λέω την ιστορία των βραβείων στα παιδιά μου με την κλασική εμμονική επανάληψη που λένε τέτοιες ιστορίες οι γονείς).

Το μοναδικό και πιο ουσιαστικό μήνυμα για τα φετινά βραβεία είναι να συνεχίσουμε να επηρεάζουμε τον κόσμο, μοιράζοντας αποκλειστικά θετικά και αυθεντικά vibes. Kαι θυμηθείτε, ένα post μπορεί να αλλάξει τον κόσμο». H υποβολή των υποψηφιοτήτων θα είναι σε εξέλιξη έως τις 26/11/2021. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.influencermarketingawards.gr.