Η Moncler παρουσιάζει τα πρώτα αρώματα της μάρκας, Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme, τα οποία σηματοδοτούν «μία πραγματική εξερεύνηση για τις αισθήσεις».
Και τα δύο αρώματα προβάλλονται σ’ ένα μπουκάλι σε σχήμα παγουριού, σε ασημένια θήκη και καπάκι με ραβδώσεις, μια προσέγγιση από τις αλπικές ρίζες της Moncler και τον εμβληματικό καπιτονέ σχεδιασμό του μπουφάν Moncler.

Ο σχεδιασμός του μπουκαλιού συνδυάζει έντονο ασημί φινίρισμα και διάφανο γυαλί, που αποκαλύπτει το ελαφρύ κεχριμπαρένιο υγρό του Moncler Pour Femme, ενώ το μπουκάλι Moncler Pour Homme χαρακτηρίζεται από ένα βαθύ ασημί φινίρισμα. Επιπλέον, μια οθόνη LED κοσμεί το μπουκάλι της συσκευασίας
150ml των Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme Eau de Parfum, που επιδέχονται και ανταλλακτικό, με τη δυνατότητα προσαρμογής της οθόνης μηνυμάτων, μέσω εφαρμογής smartphone με Bluetooth.

Το Moncler Pour Femme είναι ένα λουλουδάτο, ξυλώδες άρωμα, δημιουργία των Nisrine Grillié και Quentin Bisch, με νότες κορυφής από Powdery Snow, που παραπέμπει στο φρέσκο χιόνι, ενώ συνεχίζει με ιταλικό περγαμόντο, μπουκέτο λευκών λουλουδιών, αποκλειστική του νότα είναι το Mountain Woods και έχει επίσης αιθέρια έλαια από κεχριμπάρι, κέδρο και σανταλόξυλο.

Η βάση αναδεικνύεται με τη φυσική βανιλίνη. Το Moncler Pour Homme είναι ένα ξυλώδες άρωμα, το οποίο δημιούργησαν οι αρωματοποιοί Antoine Maisondieu και Christophe Raynaud. Ξεκινά με την αποκλειστική νότα Alpine Green της Μoncler, η οποία συνδυάζεται με φασκόμηλο και συνεχίζει με ξύλο κέδρου, Mountain Woods και καπνιστό Vetiver. Τα αρώματα Moncler διατίθενται στην ελληνική αγορά από την Aromca και -για το τρέχον έτος- αποκλειστικά στο κατάστημα Hondos Center Γλυφάδας.