Τα Marks & Spencer στο πλαίσιο των επενδύσεων που πραγματοποιούν, με στόχο την ανανέωση και την τεχνολογική αναβάθμιση του υπάρχοντος δικτύου, προχώρησαν πρόσφατα στη μεταφορά του καταστήματος που διέθεταν στο Νέο Ψυχικό σε νέα τοποθεσία, στην οδό Ολυμπιονικών 290 και Παρίτση. Πρόκειται για έναν σύγχρονο χώρο 855 τ.μ. δύο ορόφων, με ευρύχωρους διαδρόμους και ξεχωριστά γυναικεία, ανδρικά, lingerie και παιδικά τμήματα.

Ο θόλος στο ισόγειο, χαρίζει φυσικό φως στο εσωτερικό του κτηρίου, ενώ το κατάστημα διαθέτει επίσης 3 θέσεις ταμείων και 6 οθόνες σε ταμεία και βιτρίνες, μέσα από τις οποίες παρουσιάζονται οι τελευταίες τάσεις της μόδας. Στο ανανεωμένο κατάστημα του Ν. Ψυχικού, λειτουργεί και νέο M&S Food τμήμα, σε ειδικό χώρο 65 τ.μ., με μεγάλη ποικιλία προϊόντων από όλο τον κόσμο και γευστικές επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας.

Με το λανσάρισμα της φθινοπωρινής συλλογής, η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη επισκέφθηκε το νέο κατάστημα. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο εκσυγχρονισμός των καταστημάτων των Marks & Spencer στην Ελλάδα θα συνεχιστεί, με επόμενο σταθμό το κατάστημα των Βριλησσίων, στο οποίο λειτουργεί ήδη νέο, ειδικά σχεδιασμένο τμήμα home, ενισχύεται με οθόνες σε διάφορα σημεία, αλλά και με νέες ψηφιακές υπηρεσίες σταδιακά έως τις αρχές του 2022.