Το Mango Teen, το νεανικό τμήμα του ισπανικού ομίλου μόδας Mango, κάνει το διεθνές ντεμπούτο του με ένα νέο κατάστημα στο Λονδίνο. Το κατάστημα, έκτασης 230 τ.μ., άνοιξε τις πόρτες του στα τέλη Ιουνίου στο Fouberts Place, κοντά στην Carnaby Street. «Το άνοιγμα του πρώτου διεθνούς καταστήματος Mango Teen σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής στην αποστολή μας να εμπνεύσουμε και να μοιραστούμε το πάθος μας για τη μόδα με το νεανικό κοινό», δήλωσε η Berta Moral, διευθύντρια του Mango Kids and Teen.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μία από τις αγορές με τη μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια βιομηχανία μόδας, γεγονός που την καθιστά αγορά-κλειδί για τη Mango και την ανάπτυξη όλων των σειρών της για την εδραίωση μιας παγιωμένης παγκόσμιας παρουσίας», πρόσθεσε. Αργότερα το καλοκαίρι, η μάρκα πρόκειται να ανοίξει άλλο ένα κατάστημα στην Ανδόρα, το οποίο θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Illa Carlemany στο Escaldes.

Ωστόσο, παρά αυτά τα διεθνή εγχειρήματα, η πρωταρχική εστίαση της Mango teen παραμένει σταθερά στην Ισπανία, όπου σχεδιάζει να ανοίξει 15 νέα καταστήματα τους επόμενους μήνες. Στόχος είναι να κλείσει το 2024 με συνολικά 25 αυτόνομα καταστήματα, διπλασιάζοντας ουσιαστικά τον αριθμό των καταστημάτων από το προηγούμενο έτος. Οι πρόσφατες επεκτάσεις περιλαμβάνουν την είσοδο της μάρκας στην Ίμπιζα και τη Μάλαγα, όπου εγκαινιάστηκε ένα διώροφο κατάστημα στην Calle Nueva, καθώς και τα επερχόμενα ανοίγματα στη Γαλικία, τις Αστούριες και τη Μούρκα. Η Mango Teen είναι επίσης έτοιμη να ενισχύσει την παρουσία της φέτος στη Χώρα των Βάσκων, την Ανδαλουσία και την Καταλονία. Στη Βαρκελώνη, η μάρκα κατέλαβε πρόσφατα το 65 Paseo de Gracia, μια τοποθεσία με ιστορική σημασία, καθώς εκεί άνοιξε το πρώτο της κατάστημα το 1984.

(Πηγή: Fashion Network)