Με μια επετειακή φωτογράφιση και δέκα ξεχωριστές ενέργειες υψηλής αισθητικής, γιορτάζει η Madame Shoushou τα δέκα χρόνια παρουσίας της στον κόσμο της μόδας. Συγκεκριμένα, παρουσιάζει μια νέα επετειακή συλλογή που φέρνει πίσω best-sellers της, όπως τα μαγιώ Lollipop, που καθόρισαν τη μάρκα και αποτέλεσαν το εισιτήριό της για τρεις διαφορετικές ηπείρους.
Μαζί με αυτήν τη συλλογή, δημιούργησε και τη Madame Shoushou: the white collection, μια σειρά από λευκά φορέματα, καθώς και την παιδική σειρά Petite Shoushou.
Ταυτόχρονα, λανσάρει το συλλεκτικό Madame Shoushou άρωμα Les emotifs anonymes, το οποίο διατίθεται, συνδυαστικά, με αρωματικό κερί.

Στο πλαίσιο της επετείου της, η Madame Shoushou συνεργάζεται, επίσης, με τον ιταλικό οίκο παπουτσιών Anniel, δημιουργώντας επετειακά παπούτσια, ενώ σε συνεργασία με τον ελληνικό οίκο παπουτσιών Vallia Gabriel παρουσιάζει και συλλεκτικά σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι. Τέλος, τους επετειακούς εορτασμούς συμπληρώνει η συνεργασία με το ελληνικό brand Ala D Astra για τη δημιουργία ενός yoga mat στρώμα, με χαρακτηριστικής αισθητικής Shoushou pattern.