Στην οικογένεια της L’Oréal Professionnel εντάσσεται ο celebrity hair artist & colorist Νικόλας Βιλλιώτης, ως L’Oréal Pro Creator. Με 28 χρόνια πορείας στον κομμωτικό χώρο, ο Νικόλας Βιλλιώτης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και πιο επιδραστικούς Έλληνες κομμωτές. Μέσα από την εμπειρία και το expertise που τον χαρακτηρίζουν, από τον νέο του ρόλο θα συμβάλλει στην προβολή και προώθηση της εικόνας και του περιεχόμενου της μάρκας και θα μοιράζεται συμβουλές για την προσωποποιημένη εμπειρία μέσα στο κομμωτήριο, με καταναλωτές και κομμωτές.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ηγέτιδας επαγγελματικής μάρκας. Μέσα από τη συνεργασία μας, θα έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε για τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά και για καινοτόμα προϊόντα και τεχνικές, κυρίως όμως θα αναδείξουμε την αξία της επαγγελματικής περιποίησης και τον ρόλο του κομμωτή ως απόλυτου expert ομορφιάς για τη γυναίκα», δηλώνει μεταξύ άλλων ο Νικόλας Βιλλιώτης.

«Ο Νικόλας Βιλλιώτης εκφράζει απόλυτα τις αξίες της μάρκας, αλλά και το όραμα που έχουμε για την εξέλιξη της κομμωτικής τέχνης μέσα στον χρόνο και την ανάδειξη της σπουδαιότητας του κομμωτή, τόσο για την υγεία των μαλλιών μας και την εμφάνισή μας, όσο και για την ίδια την ψυχολογία μας», δηλώνει από τη μεριά της η Άννα Χαμαλλέλη, Brand Business Manager L’Oréal Professional Products.