Η L’Oréal Paris συμπλήρωσε φέτος 27 χρόνια ως επίσημος χορηγός του Φεστιβάλ των Καννών, που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 25 Μαΐου. Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από τη Δούκισσα Νομικού, πρέσβειρα της μάρκας στην Ελλάδα, προβάλλοντας ενεργά τις αξίες και επικοινωνώντας έμπρακτα τις δεσμεύσεις στη γυναικεία ενδυνάμωση. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης, με μία δημιουργία σε μαύρο χρώμα, ανάμεσα σε άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η συνάντησή της με την εμβληματική ηθοποιό του Hollywood, Jane Fonda, από την οποία πήρε συνέντευξη. Για 4η χρονιά, η μάρκα παρουσίασε το βραβείο L’Oréal Paris Lights on Women Award, που ξεκίνησε το 2021 για να εξισορροπήσει την ανισότητα στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Αυτό το βραβείο αποτελεί φόρο τιμής στις ανερχόμενες γυναίκες σκηνοθέτριες μικρού μήκους, μέσα από την επίσημη συλλογή μικρού μήκους ταινιών των Καννών – κατηγορία που δημιουργήθηκε από τη βραβευμένη με Όσκαρ, κριτή και πρέσβειρα της L’Oréal Paris, Kate Winslet.

Καλεσμένες της μάρκας στο Φεστιβάλ των Καννών 2024 ήταν εμβληματικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου που ενσαρκώνουν την ομορφιά και την ενδυνάμωση όπως Eva Longoria, Heidi Klum, Leïla Bekhti, Jane Fonda, Aishwarya Rai, Cindy Bruna, Yseult, Luma Grothe, Nikolaj Coster-Waldau, Bebe Vio, Soo Joo Park, Liya Kebede, Aja Naomi King, Helen Mirren, Viola Davis, Andie MacDowell και Εlle Fanning.