Η L’Oréal λανσάρει νέο πολυτελές κορεατικό brand με όνομα Shihyo, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την αλυσίδα ξενοδοχείων Shilla της Νότιας Κορέας και την Anchor Equity Partners, με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Η νέα μάρκα περιποίησης επιδερμίδας θα κυκλοφορήσει στην Κορέα μέσω της κοινοπραξίας Loshian. Η Shihyo βασίζεται σε 24 διαφορετικές αμπούλες με 24 βοτανικά συστατικά, ενώ όλες οι συνθέσεις θα περιέχουν το πατενταρισμένο συστατικό ShiHyo24 με ρυζόνερο ζύμωσης και νερό τζίνσενγκ. Η σειρά θα περιλαμβάνει καθαριστικό προσώπου, κρέμα, σαμπουάν και γαλάκτωμα μαλλιών.

Τα συστατικά προέρχονται απευθείας από τοπικούς καλλιεργητές στη Νότια Κορέα, σύμφωνα με τον In-Gyu Han, COO του Shilla. «Με ρίζες στην εξαιρετική παραδοσιακή σοφία και γνώση της φυσικότητας, η Shihyo αντιπροσωπεύει την επιτομή της ασιατικής ομορφιάς πολυτελείας. Με τη στήριξη της επιστήμης, η Shihyo παρέχει την υψηλότερη ποιότητα περιποίησης επιδερμίδας χάρη στο χαρακτηριστικό της πατενταρισμένο συστατικό, προσφέροντας την πιο αναβαθμισμένη εμπειρία luxury beauty», δήλωσε ο Cyril Chapuy, Πρόεδρος της L’Oréal Luxe.

Η Shihyo θα εστιάσει στην αγορά της Β. Ασίας, θα ανοίξει το κατάστημα Seoul Garden στο ξενοδοχείο Shilla στη Σεούλ, ενώ προγραμματίζει λανσάρισμα στην Κίνα το 2023. Σημειώνεται ότι η L’Oréal μπήκε πρώτη φορά στην K-beauty το 2018, με την εξαγορά της εταιρείας Nanda. Η περιοχή της Β. Ασίας είναι, για τη γαλλική πολυεθνική, η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της σε πωλήσεις μετά την Ευρώπη.

(Πηγή: Wwd.com)