Η L’Oréal Hellas εγκαινιάζει τη στρατηγική της συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4all, με στόχο την αποκατάσταση και περιβαλλοντική ανάπτυξη των περιοχών της Αττικής, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2018.

Πρόκειται για ένα πολυεπίπεδο σχέδιο δράσης, με στόχο την αποκατάσταση των δασικών οικοσυστημάτων των ευρύτερων περιοχών Ραφήνας-Πικερμίου και Νέας Μάκρης-Μαραθώνα, που θα περιλαμβάνει τη δενδροφύτευση 100 στρεμμάτων καμένων δασικών εκτάσεων με την προσθήκη 6.000 νέων δέντρων, τον καθαρισμό 10 στρεμμάτων δασικών και αστικών εκτάσεων των ευρύτερων περιοχών από απορρίμματα και τοποθέτηση 30 κάδων ανακύκλωσης χαρτιού και πλαστικών, καθώς και την περιβαλλοντική εκπαίδευση χιλίων μαθητών δημοτικών σχολείων των ευρύτερων περιοχών μέσω σεμιναρίων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης.

Η πρωτοβουλία της L’Oréal Hellas υλοποιείται στο πλαίσιο του παγκόσμιου προγράμματος «L’Oréal for the Future», το οποίο εγκαινιάστηκε το 2020. Υπενθυμίζεται ότι ήδη από το 2018, η L’Oréal Hellas βρέθηκε στο πλευρό των πληγέντων, με βασική προτεραιότητα την κάλυψη επειγουσών αναγκών και σε συνεργασία με το Ίδρυμα του Ομίλου L’Oréal, πρόσφεραν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό δωρεές συνολικού ύψους 350.000 ευρώ. Οι δράσεις του νέου προγράμματος ξεκίνησαν ήδη και θα ολοκληρωθούν πριν το τέλος του 2021.