Η Loewe παρουσίασε τον Jamie Dornan ως νέο παγκόσμιο πρεσβευτή της μάρκας. Ο ηθοποιός έχει ήδη εμφανιστεί σε αρκετές από τις καμπάνιες της μάρκας που ανήκει στην LVMH και η πρώτη του επίσημη καμπάνια πρεσβευτή ξεκινά την Παρασκευή, όταν θα κυκλοφορήσουν οι πρώτες εικόνες της ανδρικής συλλογής SS24 για την πασαρέλα, φωτογραφημένες από τον David Sims.
Dornan was born and raised in Northern Ireland (as was Loewe creative chief Jonathan Anderson) and The Irish Ti Ο Dornan έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Βόρεια Ιρλανδία, όπως ο δημιουργικός διευθυντής της Loewe Jonathan Anderson και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως μοντέλο.

Ο Jonathan Anderson δήλωσε γι’ αυτόν: «Έχοντας δει πολλές από τις ταινίες του Jamie και παρακολουθώντας στενά τη δουλειά του, ήταν μπροστά στο μυαλό μας όταν σκεφτόμασταν για έναν νέο πρεσβευτή για τη Loewe. Πάντα μου άρεσε το πώς οι ερμηνείες του ενσωματώνουν μια αίσθηση δύναμης που μοιάζει πολύ αγνή και οργανική». Ο Dornan πρόσθεσε: «Τίποτα δεν σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα από το να βρίσκεσαι γύρω από ανθρώπους που καταλαβαίνουν το χιούμορ σου, την προφορά σου και το ήθος σου. Ήταν απόλυτη ευχαρίστηση να δουλεύω με τον Jonathan- είναι εξαιρετικά ταλαντούχος, δημιουργικός και απίστευτα προσγειωμένος. Είμαι πολύ ευγνώμων και ενθουσιασμένος για αυτόν τον νέο ρόλο με τη Loewe».

(Πηγή: Fashion Network)