Η Lancôme mascara κάνει φέτος δυναμικό comeback, μέσα από μια νέα βελτιωμένη σύνθεση. Η υψηλότερη απόδοση συναντά τη βαθιά περιποίηση μέσα από ένα προϊόν που προσδίδει στις βλεφαρίδες τον πιο πλούσιο όγκο της μάρκας. Με πανίσχυρη σύνθεση για το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, η νέα Hypnôse Drama mascara προσφέρει έως και 17 φορές περισσότερο όγκο στη στιγμή.

Παράλληλα, προτείνεται ο συνδυασμός της με το περιποιητικό Cils Booster XL Mascara Primer για πάνω από 21 φορές περισσότερο όγκο. Η νέα σύνθεση περιέχει σύμπλεγμα περιποίησης με κερατίνη, τριαντάφυλλο Black Baccara, Jojoba Oil και εκχύλισμα από Τριαντάφυλλο Centifolia ούτως ώστε να διεισδύσει στην επιδερμίδα του άνω βλεφάρου και να ξαναχτίσει τους αποδυναμωμένους δεσμούς προσφέροντας μια ενισχυμένη αίσθηση βλεφαρίδων.

Επιπλέον, χάρη στις χρωστικές όνυχα η βελτιωμένη σύνθεση έρχεται τώρα με έντονο μαύρο φινίρισμα για μια σαγηνευτική, εντυπωσιακή όψη που διαρκεί 24 ώρες. Η Hypnôse Drama έρχεται σε βελτιωμένη συσκευασία με μια μικροσκοπική «μέση», σαν μια ωδή στη θηλυκότητα, που αποτυπώνει μια στριφογυριστή μορφή με απαλές κορυφογραμμές και ένα πολυτελές χρυσό επισφράγισμα της ονομασίας της. Στην καμπάνια της πρωταγωνιστούν οι πρέσβειρες της Lancôme, Joy Sunday και Amanda Seyfried.