Η Lacoste παρουσιάζει νέα διαφημιστική εκστρατεία με έμπνευση από το ποικιλόμορφο κοινό της και «αποκαλύπτει τη στιγμή που δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι συναντιούνται κατά τύχη και ανακαλύπτουν ότι έχουν κάτι κοινό». Το κοινό σημείο που έχουν είναι κάποιο κομμάτι Lacoste με το χαρακτηριστικό κροκοδειλάκι. Η εταιρεία δήλωσε ότι οι τυχαίες αυτές συναντήσεις προκαλούν χαμόγελα, οπτική επαφή και αίσθημα συντροφικότητας.

Δημιουργία της BETC, η νέα εκστρατεία προβάλλει τον κροκόδειλο ως υποκινητή αναπάντεχων συναντήσεων που φέρνει κοντά ανθρώπους οι οποίοι μοιάζουν να βρίσκονται σε αντίθετα άκρα. Προκειμένου να ενισχυθεί αυτή η ιδέα, οι πρωταγωνιστές είναι κυρίως καθημερινοί άνθρωποι χωρίς εμπειρία στο μόντελινγκ, οι οποίοι ανέλαβαν τον ρόλο για μια μέρα, με αυθορμητισμό και φρεσκάδα.

Ο Ιρλανδός φωτογράφος Ronan Gallagher ανέμειξε το ντοκυμαντερίστικο στυλ του με τον ρυθμό της μόδας για να επιτύχει αυθεντικές και αυθόρμητες λήψεις, ενώ στο βίντεο, το οποίο σκηνοθέτησε η Γαλλίδα Laure Atanasyan, σκηνές καθημερινής ζωής εκτυλίσσονται με χιούμορ και ελαφρότητα.
Η εκστρατεία προβάλλεται από τις 27 Απριλίου σε billboards, τηλεόραση και social media.

(Πηγή: FashionNetwork.com, BETC.com)