Η La Roche-Posay ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα καινοτομία της στον τομέα της υπερμελάγχρωσης, λανσάροντας το νέο Mela B3 Serum, με το ενεργό συστατικό Melasyl. Η ανακοίνωση του νέου λανσαρίσματος συνδυάστηκε με διήμερο event, το οποίο χωρίστηκε σε 3 διαφορετικά slots, αφιερωμένα σε φαρμακοποιούς, δερματολόγους και media αντίστοιχα. Το νέο Mela B3, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με καταξιωμένους δερματολόγους και ειδικούς στην υπερμελάγχρωση, συνδυάζει το δραστικό μόριο Melasyl –την απόλυτη «παγίδα μελανίνης»– με 10% αντιφλεγμονώδη Νιασιναμίδη (γνωστή και ως Βιταμίνη B3) και άλλα δερματολογικά ενεργά συστατικά για ισχυρότερη δράση ενάντια στην υπερμελάγχρωση και με ορατά αποτελέσματα σε μια εβδομάδα.

Το Melasyl λειτουργεί διαφορετικά από τα παραδοσιακά συστατικά, ανακόπτοντας τη δραστηριότητα της μελανίνης προτού σχηματιστούν δυσχρωμίες στο δέρμα. Είναι το πρώτο και το μοναδικό ενεργό συστατικό που παγιδεύει και εξαλείφει τις πρόδρομες ουσίες της μελανίνης κατά τα πρώιμα στάδια της διαδικασίας υπερπαραγωγής μελανίνης. Το νέο ενεργό συστατικό για την καταπολέμηση της υπερμελάχρωσης, όπως ποτέ ξανά, προέκυψε μετά από 18 χρόνια μελετών στο Τμήμα Έρευνας & Καινοτομίας της L’Oréal, και είναι κατοχυρωμένο με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

«Σήμερα, η La Roche-Posay υποδέχεται τη μεγαλύτερη καινοτομία των τελευταίων 20 ετών στην αντιμετώπιση της υπερμελάγχρωσης. Το Mela B3, με το κατοχυρωμένο συστατικό Melasyl, φέρνει την επανάσταση στην καταπολέμηση της υπερμελάχρωσης, όπως ποτέ ξανά. Μια ολοκληρωμένη ρουτίνα κατά της υπερμελάγχρωσης περιλαμβάνει το νέο Mela B3 και φυσικά καθημερινή χρήση αντηλιακού» δήλωσε η Μαριάννα Haddad, Brand Director της La Roche-Posay.