Το κατάστημα La Redoute, κλείνοντας έναν χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας στον χώρο των 550m2 στη Λ. Κηφισίας στο Χαλάνδρι, παρουσίασε την προηγούμενη Τετάρτη, τη νέα συλλογή ειδών διακόσμησης σπιτιού και επίπλου του γαλλικού οίκου, για το 2024. Στυλ, ποιότητα και ζεστοί, εμπνευσμένοι χώροι αποτελούν το όραμα και τις αξίες για τη δημιουργία των σύγχρονων επίπλων, των διακοσμητικών ειδών, των λειτουργικών φωτιστικών, των εκλεκτών υφασμάτων και των λευκών ειδών. Είτε μιλάμε για την AM.PM σειρά, είτε για τη συλλογή La Redoute Interieurs, η La Redoute στοχεύει να προσφέρει ποιότητα με αισθητική, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις του design.

Είναι μια μοντέρνα μάρκα εναρμονισμένη με την εποχή, η οποία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Creative Director της premium σειράς AM.PM της La Redoute, Francois Bernard, «το σύγχρονο περιβάλλον σχεδίασης αντανακλά μια δυναμική αλληλεπίδραση μεταξύ της φύσης, των κλασικών επιρροών, των χρωματικών τάσεων και μια στροφή προς ολιστική και εστιασμένη στην ευημερία προσέγγιση.

Το μέλλον υπόσχεται χαρούμενη, σουρεαλιστική δημιουργικότητα, ξεφεύγοντας από τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα του παρελθόντος». Επιπλέον, η La Redoute ευθυγραμμίζεται με τη νέα πραγματικότητα και φιλοδοξεί να γίνει μια μάρκα που στηρίζει και επιδιώκει τη βιώσιμη ανάπτυξη, σεβόμενη τις περιβαλλοντικές αξίες και τις κοινωνικές αρχές, βάσει της στρατηγικής του ομίλου Groupe Galeries Lafayette στον οποίο ανήκει. Τέλος, η εταιρεία έχει ήδη επεκτείνει την παρουσία της στον τομέα των ξενοδοχείων, των σημείων εστίασης, και των χώρων γραφείων, μέσω της υπηρεσίες La Redoute for Business.