Η εταιρεία Korres εμπλουτίζει τις σειρές Μαύρη Πεύκη και Λευκή Πεύκη με το λανσάρισμα νέων προϊόντων. Στην ανανεωμένη συλλογή Μαύρη Πεύκη προστίθεται η Μαύρη Πεύκη 4D Bio-Shapelift Κρέμα Ημέρας με Χρώμα + SPF20 η οποία είναι κατάλληλη για δράση σύσφιγξης, ανόρθωση περιγράμματος και lifting, ενώ το εκχύλισμα spilanthes acmella συσφίγγει το δέρμα, ενισχύοντας την αίσθηση άμεσου lifting. Επίσης, το Μαύρη Πεύκη 4D Bio-Shapelift Serum επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου, βελτιώνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενώ το μαύρο τσάι, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βελτιώνει τη σφριγηλότητα και λάμψη του δέρματος.

Τέλος, στη σειρά Μαύρη Πεύκη 4D Bio-Shapelift προστίθεται και η Κρέμα Νύχτας, για στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting που μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, βελτιώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης, προσφέρει ανανεωμένο, απαλό, ορατά πιο σφριγηλό δέρμα και πιο γεμάτο πρόσωπο το επόμενο πρωί, ενώ το wild yam + soybean complex ενισχύει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Επιπλέον, στα 4 προϊόντα προσώπου της σειράς Λευκή Πεύκη, η Korres προσθέτει το Radiant Body-Lift Cream, μία αντιγηραντική, συσφιγκτική κρέμα σώματος με τεχνολογία Meno-Reverse για σμίλευση και ανόρθωση των 5 κύριων περιοχών χαλάρωσης (χέρια, στήθος, στομάχι, μηροί, γλουτοί) χαρίζοντας μία διακριτική λάμψη που απαλύνει τις ατέλειες. Είναι σχεδιασμένη για το μετα-εμμηνοπαυσιακό δέρμα και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το αρνητικό πρόσημο σε βασικούς μηχανισμούς νεότητας.