Την Kate Winslet «έχρισε» η L’Oréal Paris ως την τελευταία της global ambassador. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντάσσεται στην ομάδα των ambassadors της μάρκας που περιλαμβάνει διάσημες σταρ του Χόλιγουντ, γνωστές για την ακτιβιστική τους δράση και τη δέσμευσή τους σε κοινωνικούς σκοπούς, όπως η Eva Longoria, η Jane Fonda, η Helen Mirren και η Viola Davis.

Η L’Oréal Paris, συνεργάτης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για πάνω από δύο δεκαετίες, ενδέχεται να παρουσιάσει τη νέα της ambassador κατά τη διάρκεια του φετινού event, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.

«Η Kate Winslet είναι ένα πραγματικό icon. Τόσο στον κινηματογράφο, όσο και ως μία ισχυρή γυναίκα, αποτελεί μία φωνή ενδυνάμωσης στην αποστολή που έχουμε στη L’Oréal Paris, να καλέσουμε τις γυναίκες να πιστέψουν στον εαυτό σου, ώστε η επόμενη γενιά να μην αμφιβάλλει λεπτό. Με το ταλέντο της στην ανύψωση ιστοριών γυναικών και με την υποστήριξη αυτών με τη φωνή της, η Kate Winslet μοιράζεται τον λόγο ύπαρξης της L’Oréal Paris να ενθαρρύνει τις γυναίκες να αναγνωρίσουν την αξία τους, να υμνήσουν την ομορφιά τους και να τολμήσουν να είναι ο εαυτός τους», δήλωσε η Délphine Viguier-Hovasse, global brand president της L’Oréal Paris, σε σχετική ανακοίνωση.

(Πηγή: Fashion Network)