Η H&M ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Maisie Williams, για να ηγηθεί της παγκόσμιας πρωτοβουλίας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον στη βιομηχανία της μόδας. Σε μία προσπάθεια να πετύχει τον στόχο αποκλειστικής χρήσης ανακυκλωμένων ή άλλων αειφόρων υλικών μέχρι το 2030, η Williams θα συμπράξει με την H&M καθόλη τη διάρκεια του έτους για να επιτύχει την αλλαγή στη μόδα. Η συγκεκριμένη προσπάθεια ενθαρρύνει την επαναχρησιμοποίηση, τη μεταποίηση και την ανακύκλωση των ανεπιθύμητων ενδυμάτων, ώστε να κλείσει ο κύκλος ζωής του ρούχου.

Ένα κομμάτι της συνεργασίας αυτής, είναι το γεγονός ότι η H&M συστήνει την ψηφιακή δίδυμη της Maisie Williams, το Avatar Maisie. Το ρεαλιστικό avatar δημιουργήθηκε με την επιμέλεια 3D animators στο Goodbye Kansas Studio και θα κάνει το ντεμπούτο του με ένα βίντεο λανσαρίσματος. Το Avatar Maisie και η πραγματική Maisie θα κάνουν τις εμφανίσεις τους καθόλη τη διάρκεια του έτους, αλληλοεπιδρώντας με τους πελάτες της H&M.

Η πρώτη κοινή δράση ήταν το λανσάρισμα του H&M Looop Island του δημοφιλούς παιχνιδιού Animal Crossing: New Horizons της Nintendo. Παίρνοντας το όνομά του από τη μηχανή ανακύκλωσης ενδυμάτων, που κυκλοφόρησε πρόσφατα η H&M, η οποία δέχεται παλιά ρούχα και τα ανακυκλώνει σε νέα, το H&M Looop Island έχει σχεδιαστεί πλήρως βάσει μίας βιώσιμης θεματικής. Οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν το νησί και να ανακυκλώσουν τα ρούχα του παιχνιδιού σε καινούργια, στον πρώτο Animal Crossing: New Horizons σταθμό ανακύκλωσης ενδυμάτων με τη μηχανή Looop.