Για το φθινόπωρο του 2021, η H&M συνεργάζεται με την εμβληματική αμερικανική μάρκα skate και streetwear ένδυσης No Fear «ξεδιπλώνοντας με τόλμη το αφήγημα της και επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του φόβου για τους νέους σε όλο τον κόσμο». Η μάρκα αποκτά επίσης μια πιο γυναικεία προοπτική με τη βοήθεια του «The Skate Kitchen», της γυναικείας ομάδας skate με έδρα τη Νέα Υόρκη, που είναι συνδημιουργοί και πρωταγωνιστές της καμπάνιας.

Το «The Skate Kitchen» αποτελείται από τη Rachelle Vinberg, την Ajani Russell, την Ardelia “Dede” Lovelace, τη Moonbear, τη Brenn Lorenzo και την Jules Lorenzo. Όλες μαζί, μιλούν ανοιχτά για την συμπερίληψη των γυναικών με στόχο έναν καλύτερο και πιο ισότιμο κόσμο. Η συλλογή παίζει με υπερμεγέθη και bodycon σιλουέτες μέσα από αναβαθμισμένα basic κομμάτια και εντυπωσιακά γραφικά σχέδια, λογότυπα και εικονογραφήσεις.

«Οι σιλουέτες ισορροπούν ανάμεσα σε υπερμεγέθη και πιο στενές εφαρμογές, όλες με μια χαλαρή, unisex αίσθηση, ενώ τα γραφικά λογότυπα και οι διακριτικές κολλεγιακές πινελιές είναι το κλειδί. Ελπίζουμε ότι οι νέοι σε όλο τον κόσμο θα λάβουν το μήνυμα αυτής της συνεργασίας “βάλτε τους δικούς σας κανόνες και μην αφήσετε τον φόβο να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά σας”», λέει η Emily Björkeheim, Επικεφαλής σχεδιασμού της Νεανικής σειράς Divided της H&M.