Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες πριν το λανσάρισμα της συλλογής H&M Studio A/W 2021, η H&M υποδέχθηκε στο Luv n Roll House καλεσμένους από τον χώρο της μόδας και των Media, σε ένα exclusive Press Preview προσαρμοσμένο πλήρως στη νέα πραγματικότητα. Με έμπνευση από τα χρώματα της συλλογής, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το «Colour Room» που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Museum of Illusions, να βγάλουν φωτογραφίες και να εκφραστούν με τον δικό τους τρόπο.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος καλλιτεχνήθηκε από τον street artist Gera. Η χρωματική παλέτα της συλλογής μπλε ρουά, έντονο μωβ και πορτοκαλί κυριάρχησε και στην ταράτσα του χώρου μέσα από ένα ιδιαίτερο concept φωτισμού με θέα την Ακρόπολη. Η συλλογή H&M Studio Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τις σύγχρονες γυναίκες και να τις εμπνεύσει να εκφράσουν αυτό που είναι και σχεδιάστηκε για να κάνει την κάθε γυναίκα να αισθάνεται «βασίλισσα».

Μεταξύ των στοιχείων που υπηρετούν αυτό το concept, είναι το ειδικά σχεδιασμένο μοτίβο «Queendom» με graffiti γραμματοσειρά που αποτυπώνεται σε πολλά από τα κομμάτια της συλλογής. Ανάμεσα στα κομμάτια που ξεχώρισαν ήταν το μπλε ρουά κοστούμι με τονισμένους ώμους, το mini φόρεμα balloon, το μακρύ μαύρο φόρεμα το μοτίβο Queendom, τα διχτυωτά σετ εσώρουχων αλλά και τα αξεσουάρ διακοσμημένα με στρας. Η συλλογή έχει κατασκευαστεί από υλικά που προέρχονται από πιο βιώσιμες πηγές. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά online στο hm.com, από τις 16 Σεπτεμβρίου.