Η FF OpsCo και η Πορτογαλλική εταιρεία Zippy, υπέγραψαν εμπορική συμφωνία για το ομώνυμο brand παιδικής ένδυσης και υπόδησης. Η συμφωνία προβλέπει το άνοιγμα 15 monobrand καταστημάτων Zippy στην Ελλάδα. Η εν λόγω συνεργασία αποτελεί την έναρξη ενός δυναμικού πλάνου ανάπτυξης της FF OpsCo, η οποία εντάσσει στο portfolio της την κατηγορία παιδικής ένδυσης και υπόδησης, μέσα από τη συνεργασία της με την εταιρεία Zippy.

Η Zippy ιδρύθηκε το 1996, στο Πόρτο, και η φιλοσοφία της είναι να προσφέρει ποιοτικά παιδικά ρούχα σε προσιτές τιμές για όλους. Εκμεταλλευόμενη την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της πορτογαλικής βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργίας στα βόρεια της Πορτογαλίας, η Zippy διαθέτει περισσότερες από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα λιανικής πώλησης παιδικών ειδών. Προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών ένδυσης και υπόδησης για παιδιά από 1 έως 14 ετών και τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε 40 χώρες παγκοσμίως.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FF OpsCo, Γεώργιος Σάμιος, δήλωσε: «Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την είσοδο της FF Opsco στην αγορά της παιδικής μόδας. Η απόφασή μας να επεκτείνουμε το δίκτυο λιανικής μας με monobrand καταστήματα παιδικής ένδυσης Zippy αποτελεί μια απόφαση στρατηγικής σημασίας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η αγορά παιδικής ένδυσης στην Ελλάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τη χαρά της μόδας με τους καταναλωτές μας».

O Head of Franchising Zippy, João Ribeiro, δήλωσε: «Δηλώνουμε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία που υπογράψαμε με την FF OpsCo σε μια στρατηγική αγορά όπως η Ελλάδα, όπου πιστεύουμε ότι το brand Zippy θα λάβει θετική ανταπόκριση. Διαθέτουμε ένα φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί μια βιώσιμη συνεργασία μακροπρόθεσμα».