Η Dermagenetic, ο ειδικός στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων με βάση την κυτταρική ενέργεια και με εξατομικευμένες φόρμουλες που ενισχύουν τους αυτόλογους μηχανισμούς κυτταρικής επιδιόρθωσης, διοργάνωσε Skincare Event την Τετάρτη 22 Μαρτίου. H επιστημονική ομάδα της Dermagenetic ενημέρωσε τους προσκεκλημέ-νους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν on the spot τα προϊόντα. Παράλληλα, σε διαμορφωμένο beauty corner με το σύγχρονο skin scanner της Dermagenetic είχαν τη δυνατότητα να μάθουν πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του δέρματός τους και να λάβουν προσωποποιημένες συμβουλές.

Ο Άγγελος Κανακόπουλος, Founder της εταιρείας, δήλωσε: «Η Dermagenetic αποτελεί ένα μοναδικό concept που από το 1995 μέχρι και σήμερα διαθέτει λύσεις του κοινού εντός και εκτός Ελλάδας. Όραμά μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα που ενισχύουν την κυτταρική ενέργεια αποκαθιστώντας την υγεία του δέρματος. Αυτή η ενέργεια ρυθμίζει την ομοιοστασία του, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αυτόλογη επιδιόρθωση βλαβών που δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου. Όλοι γνωρίζουμε πλέον το ρόλο του μικροβιώματος και τη συμβολή του στην κυτταρική ενέργεια και υγεία. Χωρίς αυτό δε θα υπήρχε ζωή στον πλανήτη μας.

Τα προϊόντα που δημιουργούμε όχι μόνο το σέβονται καθ‘ ότι είναι θετικά ή αρνητικά ιονισμένα ανάλογα το πρόβλημα, αλλά το ενισχύουν διότι δρουν βιομιμιτικά». Η εταιρεία διαθέτει παρουσία σε 70 χώρες παγκοσμίως και ειδικεύεται 28 χρόνια στη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που προάγουν την υγεία του δέρματος. Τα προϊόντα αναπτύσσονται αποκλειστικά με βάση τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα και διεθνείς έρευνες, ώστε να επιτυγχάνουν την ενίσχυση του μικροβιώματος του δέρματος, επαναφέροντας και ρυθμίζοντας την ομοιοστασία του. Η εταιρεία κέρδισε 6 βραβεία στα Αesthetic Awards 2023.