Ο Πρόεδρος και CEO της LVMH, Bernard Arnault, ενισχύει τους δεσμούς της οικογένειάς του με τον κολοσσό των πολυτελών αγαθών, μετά την εγκαθίδρυση της κόρης του Delphine στον ρόλο της επικεφαλής του οίκου Christian Dior, στο πλαίσιο διοικητικής αναδιάρθρωσης. Επιπλέον, ο πρώην επικεφαλής του οίκου Dior από το 2018 Pietro Beccari, αναλαμβάνει CEO του οίκου Louis Vuitton, αντικαθιστώντας τον Michael Burke.

Και οι δύο χαίρουν υψηλής εκτίμησης και πρόκειται για λογικές προαγωγές εντός του ομίλου, αναφέρει η αναλύτρια της Credit Suisse, Natasha Brilliant. Η Delphine Arnault, 47 ετών σήμερα, έχει εργαστεί στη Louis Vuitton την τελευταία 10ετία στο πλευρό του Burke, ενώ προηγούμενα εργάστηκε για 12 χρόνια στην Dior. Ο Burke θα συνεχίσει να εργάζεται με τον Bernard Arnault, αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

Η παραπάνω κίνηση έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης ανάληψης από τον Antoine Arnault, τον μεγαλύτερο γιο του Bernard Arnault, ως επικεφαλής της οικογενειακής holding εταιρείας, αντικαθιστώντας τον βετεράνο Sidney Toledano. Ο 73χρονος Bernard Arnault δεν έχει δείξει προς το παρόν δείγματα ότι πρόκειται να αποχωρήσει σύντομα, ενώ πέρυσι η εταιρεία αύξησε το ηλικιακό όριο για τον CEO από τα 75 στα 80 έτη.

(Πηγή: Reuters)