Η Χριστίνα Μπόμπα είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο του Syoss, και επιλέγει ως σύμμαχο για το χρώμα, την περιποίηση και το styling των μαλλιών της τη σειρά Syoss Oleo Intense. Με τη μόνιμη βαφή χωρίς αμμωνία Syoss Oleo Intense 4-86 Καστανό Σοκολατί τα καστανά μαλλιά της αποκτούν μέγιστη ένταση και διάρκεια χρώματος με 100% κάλυψη των λευκών, ενώ η εμπλουτισμένη μάσκα με 4 πολύτιμα Ιαπωνικά έλαια αναδομεί την τρίχα και επαναφέρει τη φυσική λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά της χωρίς να τα βαραίνουν.

Η Χριστίνα Μπόμπα πρωταγωνίστησε με το νέο της look στο catwalk «Unbreak Your Shine», στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης της νέας σειράς Syoss Intense Plex στο Ντίσελντορφ. Το Syoss υποδέχτηκε VIP καλεσμένους, influencers και εκπρόσωπους των ΜΜΕ από 15 Ευρωπαϊκές χώρες στο Langen Foundation, σχεδιασμένο από τον Ιάπωνα αρχιτέκτονα Tadao Ando και περιτριγυρισμένο από ανθισμένες κερασιές, αντικατοπτρίζοντας την ιαπωνική κληρονομιά του brand.

Για την προετοιμασία της εμφάνισής της στο hair catwalk η Χριστίνα Μπόμπα συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή φωτογράφιση editorial του brand για το γερμανικό περιοδικό Tush Magazine στο Αμβούργο εκπροσωπώντας την Ελλάδα, όπου η νέα Creative Director του Syoss, Kiyoko Odo, επιμελήθηκε το νέο της look. Όμως, η αλλαγή και η φροντίδα των μαλλιών της δεν σταματάει εκεί, καθώς επιλέγει και τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Intense Plex με την καινοτόμα τεχνολογία Plex που επανορθώνει σπασμένους δεσμούς τρίχας, ενδυναμώνει τα μαλλιά από το εσωτερικό και αποκαλύπτει έντονη λάμψη. Η Χριστίνα Μπόμπα θα μοιραστεί καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς την εμπειρία της μέσα από το προφίλ της στα social media δίνοντας color, hair beauty και styling tips.