Η CeraVe λανσάρει το νέο Advanced Repair Ointment, επεκτείνοντας για πρώτη φορά στην παγκόσμια αγορά ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις προϊόντα της μάρκας στις ΗΠΑ. Η νέα προστατευτική σύνθεση, εμπλουτισμένη με 3 απαραίτητα ceramides, υαλουρονικό οξύ, και 49,5% petrolatum υψηλής φαρμακευτικής καθαρότητας, καταπραΰνει αμέσως το ξηρό, σκασμένο, τραχύ δέρμα, ενώ, ταυτόχρονα, «κλειδώνει» την ενυδάτωση και βοηθά στην επανόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού. Το προϊόν είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, είναι υποαλλεργικό και δεν περιέχει λανολίνη, έναν παράγοντα που συχνά προκαλεί ερεθισμούς στα άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Το νέο Advanced Repair Ointment περιέχει συστατικά που σχηματίζουν ένα προστατευτικό στρώμα στην επιφάνεια του δέρματος. Έτσι, «κλειδώνουν» την ενυδάτωση και συμβάλλουν στη μείωση της διαδερμικής απώλειας νερού, δηλαδή της εξάτμισης νερού από το δέρμα, η οποία οδηγεί σε ξηρότητα. Είναι κατάλληλο για χείλη, χέρια, αγκώνες, πόδια, πρόσωπο, σώμα, όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, ακόμα και για βρέφη μετά τον πρώτο μήνα ζωής.

«Το ξηρό, σκασμένο δέρμα ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, οι οποίοι, στην προσπάθεια να βρουν μια λύση, απευθύνονται συχνά σε δερματολόγο. Το νέο Advanced Repair Ointment είναι εύκολο στην εφαρμογή και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για όλη την οικογένεια. Επιπλέον, τα επίπεδα ικανοποίησης των καταναλωτών είναι εξαιρετικά! Σύμφωνα με μελέτη μίας εβδομάδας που πραγματοποιήθηκε από τη CeraVe, το 100% των συμμετεχόντων έμειναν ικανοποιημένοι με το προϊόν και δήλωσαν ότι αφήνει το δέρμα τους προστατευμένο από την ξηρότητα και βαθιά ενυδατωμένο» δήλωσε ο Gene Colón, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Ιατρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας για τη CeraVe στη L’Oréal.