Στιγμή πολύ υψηλής ορατότητας για τη Miu Miu χαρακτηρίζει την παρούσα η CEO της εταιρείας Benedetta Petruzzo, για να προσθέσει ότι η μάρκα διατηρεί σημαντική απήχηση στη γενιά Ζ και τους millennials. Σε αυτήν την κατεύθυνση εντάσσεται και το λανσάρισμα σήμερα Πέμπτη της πρώτης διαφημιστικής εκστρατείας της μάρκας για την τσάντα Miu Wander, σε φωτογράφηση Tyrone Lebon και πρωταγωνίστρια τη Sydney Sweeney της σειράς Euphoria.

Η CEO εξήγησε ότι παρατηρείται ανανεωμένο ενδιαφέρον για τις τσάντες, κάτι που μπορεί να υποστηριχθεί και από την εμπειρία της εταιρείας στα δερμάτινα είδη, τα οποία αποτελούν τη δεύτερη σημαντικότερη κατηγορία της μετά το πρετ-α-πορτέ. Η τσάντα Miu Wander κυκλοφόρησε αρχικά σε ύφασμα για τη σεζόν Άνοιξη 2022, αλλά η επίσημη κυκλοφορία της γίνεται στο πλαίσιο της φθινοπωρινής σειράς, σε δέρμα, σε δύο μεγέθη. Το στάιλινγκ της καμπάνιας ανέλαβε η Lotta Volkova, σε δημιουργική διεύθυνση της Lina Kutsovskaya.

Οι πωλήσεις της Miu Miu ανήλθαν σε 347 εκ. ευρώ το 2021, 20% πάνω σε σχέση με το 2020. Σε επίπεδο αγορών, το 2021 ενισχύθηκαν η Ασία και η Μ. Ανατολή, ενώ επιταχύνθηκε ο ρυθμός στις ΗΠΑ, αλλά και τη Δύση γενικότερα. Στο τέλος του έτους, η εταιρεία αριθμούσε 151 καταστήματα, στα οποία θα συνεχίσει να επικεντρώνεται και φέτος, με ανακαινίσεις και βελτιστοποίηση της παρουσίασης των προϊόντων.

(Πηγή: Wwd.com)