Η Carrera Eyewear, ιδιόκτητη μάρκα του ομίλου Safilo, ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία της με το Coachella Valley Music and Arts Festival που πραγματοποιείται δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, 12-14 Απριλίου και 19-21 Απριλίου, στο Indio της Καλιφόρνια. Ως επίσημος συνεργάτης της Coachella, η Carrera θα έχει την αποκλειστικότητα της κατηγορίας ως η μόνη μάρκα γυαλιών που θα εμφανιστεί στους χώρους του φεστιβάλ.

Η μάρκα θα είναι παρούσα με μια βιωματική σκηνή για να συνδεθεί και να αλληλεπιδράσει με τους θεατές του φεστιβάλ, ενώ θα προσφέρει και εμπειρίες στους θεατές, όπως ένα try-on station που θα παρουσιάσει την Carrera Collection και τη νέα Carrera Festival Edition Capsule, παρουσιάζοντας σε παγκόσμια προεπισκόπηση οκτώ αποκλειστικά μοντέλα που δημιουργήθηκαν με γνώμονα τη διάθεση και την ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ.

Η συλλογή περιλαμβάνει οκτώ εμβληματικά γυαλιά ηλίου Carrera σε συνδυασμό ανδρικών, γυναικείων και unisex σχημάτων και υλικών με ειδική επεξεργασία φακών δίνοντας ένα ιριδίζον αποτέλεσμα εμπνευσμένο από την bubble και μαγική διάθεση του Φεστιβάλ. Όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από ένα αποκλειστικό αξεσουάρ -ώς δώρο στον καταναλωτή – το Festival Edition croakie από νεοπρένιο μαύρου χρώματος με ιριδίζον το λογότυπο Carrera και τις ρίγες που μας θυμίζουν την ιστορία των αγώνων αυτοκινήτων της μάρκας. H Carrera Festival Edition Capsule πωλείται στον ιστότοπο της μάρκας carreraworld.com για την Ευρώπη, σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής και στην επίσημη σκηνή Carrera στο Coachella Festival.