Η Carrera παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024. Η συλλογή αποτελείται από τις σειρές Signature, Flag και Active.
Η Signature περιλαμβάνει 2 κλασικά σχήματα: ένα ορθογώνιο από ελαφρύ ασετάτ υψηλής πυκνότητας με ρετρό ύφος και ένα ορθογώνιο από ελαφρύ ανοξείδωτο ατσάλι. Οι σκελετοί είναι κατάλληλοι και για φακούς οράσεως. Η παλέτα των γυαλιών ηλίου περιλαμβάνει σκελετούς σε γκρι, μαύρο και χρυσό, με φακούς ντεγκραντέ, πολωτικούς και καθρεπτέ, σε ποικιλία χρωμάτων.
Η σειρά Flag αντλεί έμπνευση από τις πιο αναγνωρίσιμες λεπτομέρειες της Carrera, όπως το λογότυπο «C».

Στα σχέδια περιλαμβάνονται μια υπερμεγέθης τετράγωνη μάσκα με ρετρό σχεδιασμό, το ορθογώνιο σχέδιο Icon, με μισό περίγραμμα και μεταλλικούς βραχίονες, σε κλασική χρωματική γκάμα, καθώς και δύο σχέδια Victοry C με τετραγωνισμένο σχήμα. Είναι κατάλληλο και για φακούς οράσεως, ενώ τα ηλίου κυκλοφορούν στους συνδυασμούς: διάφανο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι πολωτικούς φακούς, διάφανο ροζ με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, μεταξύ άλλων.

Το ένα από τα νέα σχέδια Flag Woman είναι χωρίς εξωτερικό σκελετό, σε γαλβανιζέ αποχρώσεις με μονόχρωμους ή ντεγκραντέ φακούς και το άλλο έχει σχήμα πεταλούδα και βραχίονες από ασετάτ, με μεταλλικές λεπτομέρειες. Αυτό το σχέδιο είναι κατάλληλο και για φακούς οράσεως. Τέλος, η μάσκα Active εκφράζει την αθλητική αφετηρία της μάρκας και εστιάζει στην τέλεια εφαρμογή και την ελαφριά κατασκευή, ώστε να είναι κατάλληλη για αθλητικές, αλλά και καθημερινές, έντονες δραστηριότητες.