Η Cara Delevingne, μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια, είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας G-Star Hardcore Denim, για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. Με τη νέα της συλλογή και καμπάνια, η G-Star διευρύνει τον κόσμο της και τοποθετεί το Hardcore Denim σε τοπίο metaverse χωρίς κανόνες, με την πρωταγωνίστρια να κινείται ανάμεσα στα κτίρια μιας φουτουριστικής πόλης.

Οι αφαιρετικές γραμμές του σκηνικού αναδιαμορφώνουν τις αστικές αναλογίες και δημιουργούν έτσι τον μελλοντικό κόσμο της G-Star. Παράλληλα, το επαναστατικό ύφος της Cara Delevingne συνδυάζεται με την ικανότητά της να μεταμορφώνεται, παραμένοντας αυθεντική, ιδιότητα που την καθιστά κατάλληλη πρωταγωνίστρια για την καμπάνια, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η νέα συλλογή αποτελείται από κλασικά και διαχρονικά ντένιμ κομμάτια, όπως τα boyfriend-fit total looks με γιλέκα, οι straight-cut ανοιχτόχρωμες unisex γραμμές και τα υπερμεγέθη πανωφόρια. Επιπλέον, η Cara Delevingne λανσάρει δύο καινούργια γυναικεία fit: το Stray και το Type 49. Το πρώτο εμπνέεται από τις γυναίκες των ‘50s, έχει ίσια γραμμή και είναι ultra high-rise. Το Type 49 ανακατασκευάζει μια παλαιότερη σιλουέτα, είναι ψηλόμεσο και έχει χαλαρά ίσια μπατζάκια. Κεντρική διάθεση: Sport & Fashion Freedom.