Η Lucia Pica, Creative Image and Makeup Partner της Byredo, αναδημιουργεί το The Lipstick της μάρκας, σε είκοσι αποχρώσεις, δέκα με τη νέα satin σύνθεση και δέκα με τη νέα matte.
Οι νέες ποιότητες των δύο συνθέσεων προσφέρουν μια πολυτελή εμπειρία εφαρμογής. Με λάμψη που γλιστράει τέλεια στα χείλη, η long-lasting σύνθεση Satin αφήνει ένα μεταξένιο πέπλο, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα τριαντάφυλλου, χαρίζοντας λάμψη και ζωηρό χρώμα με μία κίνηση. Η Matte φόρμουλα προσφέρει έναν σοφιστικέ αισθησιασμό με ένα εύπλαστο και βελούδινο τελείωμα- και αυτή περιέχει εκχύλισμα τριαντάφυλλου, που περιποιείται και προστατεύει την επιδερμίδα των χειλιών.

Η μοντέρνα matte σύνθεση προσφέρει ομοιόμορφο, σταθερό χρώμα με μια φωτεινή ζωντάνια. Στην γκάμα του βρίσκεται η ιδανική πρόταση για κάθε ώρα και διάθεση, από τη fleshy απόχρωση του 9ΑΜ μέχρι το πλούσιο κόκκινο του Fire& Rain από τα Satins, και από το βαθύ Nude του September στο πληθωρικό δαμασκηνί του Ombra από τα Mattes. Με τη χαρακτηριστική, σαν μπαμπού, συσκευασία του σε ασημί και χρυσό, το The Lipstick είναι ένα σύμβολο σύγχρονου σχεδιασμού με την υπογραφή του Creative Director & Founder, Ben Gorham, ο οποίος θέλησε να δώσει μια τοτεμική ποιότητα στο design του. Εδώ, το σχέδιο παραμένει το ίδιο, και γίνεται refillable. Τα προϊόντα Byredo διατίθενται στα Αttica και στο eshop τους.